In een aantal simpele stappen


bouwen wij samen, jouw droomhuis

Eigen ontwerp

Kom bij ons een kopje koffie of thee drinken en laat ons jouw droomwoning zien! Laat ons al je tekeningen, schetsen, SketchUp bestanden en Pinterest pagina's zien en neem ons mee in jouw wensen en eisen.

Gezamenlijk ontwerp

Wij leggen onze mogelijkheden naast jouw droomplan en vullen je wensen en behoeften aan. We geven je heel graag adviezen en laten jou zien welke opties er (nog meer) zijn.

Samen bouwen

En als we dan samen tot de ideale bouwtekening zijn gekomen, nemen wij je alles uit handen. Wij regelen al het (voor)werk zoals een technische tekening, het bouwrijp maken van de grond, het transport en uiteraard de de benodigde materialen zoals isolatie, bouwmateriaal, natte ruimte of keuken.

Oplevering

En als alles dan verloopt zoals we denken, woon je met een aantal weken in je eigen ontworpen, duurzame en unieke droomhuis!

ONTWERP JE EIGEN DUURZAME WONING


VERDERE TOELICHTING

In een tijd van hectiek, onzekerheid én een onrustige markt, bieden wij een duidelijke en tevens duurzame oplossing. Middels onze unieke bouwconstructie, bouw je in een aantal simpele stappen je eigen milieuvriendelijke droomwoning. Ga met ons aan tafel en laat ons jouw droomhuis zien. Wij laten onze mogelijkheden zien en vullen je wensen en behoeften aan. Daarnaast regelen wij al het (voor)werk zoals een technische tekening, het bouwrijp maken van de grond, eventuele benodigdheden als hijskranen, het transport en uiteraard de de benodigde (en gewenste) materialen zoals isolatie, bouwmateriaal, natte ruimte, keuken, technische ruimte en elektronische apparatuur.